Over Ons

Over Ons

Wij vinden het belangrijk dat het verhaal over Diwali aan iedereen wordt vertelt, in de bredere zin niet alleen aan de Hindoestanen maar ook aan de rest van Nederland.
In Suriname is Diwali een nationale Feestdag, heel het land is vrij en viert Diwali.

In 2021 oktober hadden Miquil, Charischa en Ursila een gesprek over de Diwalibox. Charischa verklaarde Miquil toen nog voor gek om binnen een paar weken een box op de markt te brengen. Miquil vertelde zijn verhaal over Diwali, hoe hij Diwali als een kleine jongen in Suriname met zijn vader vierde.

Charischa is toen overstag gegaan en zo is de samenwerking tussen Avenue Nine en The Pani Puri Bar ontstaan.Video afspelen

De waardering van onze klanten

Allemaal lekkere hapjes waar we van genoten hebben. Een smaakexplosie. Volgende keer zeker weer.

DANNY RUIJTERS

Diwalibox was in een woord verrukkelijk! Ik heb erg genoten van de Pani Puri en Jalebi. Echt een aanrader dus.

LUCINDA TEL

Elk jaar met Diwali is het weer een uitdaging welke lekkernijen ik op tafel heb en kost me vaak veel tijd en weinig creativiteit. De Diwalibox kwam voorbij en man wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Vers, gezond en precies genoeg. Mijn kinderen genoten en wij genoten. Voor mij niks anders dan gewoon de Diwalibox dit jaar.

PRATINA KALIKA

www.diwalbox.nl
Wat een service! Ik heb voor Diwali een Diwalibox besteld. De box ziet er zo mooi uit. Alles is heel netjes verpakt het was net alsof ik een kadootje ging openmaken. Zelfs de bezorger was heel spontaan en lief. Jullie verdienen 5-sterren.

SHER MCLOVIN