Bedrijven

Bestel de Diwalibox voor je bedrijf

Diwali is een belangrijke Hindoeïstisch festival dat wordt gevierd door miljoenen mensen over de hele wereld. Diwali wordt wereldwijd groot gevierd door Hindoes en niet-Hindoes. In andere landen wordt Diwali dagenlang groot gevierd met Festivals, vuurwerk, cadeautjes en heel veel lekker eten.

Het vieren van Diwali op het werk kan een mooie manier zijn om diversiteit op de werkplek te creëren. Collega’s de kans geven om elkaar cultuur en tradities te leren kennen en te waarderen.

Formulier

Hot Items In Our Diwalibox

Hier zijn enkele van de heerlijke items uit de grote Diwalibox

Ready to order a Diwalibox?

LET’S CELEBRATE DIWALI TOGETHER

OR

Mini Diwalibox

EUR 18,00

Diwalibox

EUR 45,00

Allemaal lekkere hapjes waar we van genoten hebben. Een smaakexplosie. Volgende keer zeker weer

DANNY RUIJTERS

Diwalibox was in een woord verrukkelijk! Ik heb erg genoten van de Pani Puri en Jalebi. Echt een aanrader dus.

LUCINDA TEL

www.diwalbox.nl
Wat een service! Ik heb voor een Diwali een Diwalibox besteld. De box ziet er zo mooi uit. Alles is heel netjes verpakt het was net alsof ik een kadootje ging openmaken. Zelfs de bezorger was heel spontaan en lief. Jullie verdienen 5* sterren.

SHER MCLOVIN

Elk jaar met Diwali is het weer een uitdaging welke lekkernijen ik op tafel wil hebben en kost me vaak veel tijd en weinig creativiteit. De Diwali box kwam voorbij en man wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Vers, gezond en precies genoeg! Mijn kinderen genoten en wij genoten. Voor mij niks anders dan gewoon weer de Diwali box dit jaar!

PRATINA KALIKA